مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ درسته با پوست :حدود 2 کیلو
گردو :5 عدد درشت خرد شده
آلو بخارا :12 عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
لیمو :1 عدد
پیاز:1 عدد بزرگ
هویج :1 عدد
سیر :2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده :یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ،فلفلو زرد چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده :یک چهارم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری
آبنارنجیا آب غوره :یک قاشق غذا خوری

مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ درسته با پوست :حدود 2 کیلو
گردو :5 عدد درشت خرد شده
آلو بخارا :12 عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
لیمو :1 عدد
پیاز:1 عدد بزرگ
هویج :1 عدد
سیر :2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده :یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ،فلفلو زرد چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده :یک چهارم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری
آبنارنجیا آب غوره :یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی:

ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و بدون اینکه به پوست رویی آن صدمه ای بزنید چربی و مواد داخل شکم مرغ را خارج کنید.

بعد آن را خوب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.

در این فاصله به سراغ مواد داخل شکم مرغ میرویم .گوجه فرنگیرا حلقه حلقه برش بزنید.پیازرا از وسط نصف کنید و داخل قابلمه ای کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

بعد نصفپیازرا به صورت خلالی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس یک حبهسیررا رنده کنید و بهپیازاضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد ز رشکهای شسته شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید . مراقب حرارت زیر قابلمه باشید تا ز رشک ها نسوزند.بعد نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید . بعد از کمی تفت دادنگردوها و 7 عدد آلو را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و بعد حرارت را خاموش کنید.

در مرحله بعد به سراغ مزه دار کردن مرغ میرویم که آب آن کاملا گرفته شده . با یک چاقوی تیز از داخل شکم مرغ در قسمت سینه چند برش ایجاد میکنیم که حالت کانالی شکل پیدا کند به طوری که به قسمت رویی مرغ آسیبی نزند.

بعد داخل شکم مرغ و قسمت هایی که شیار ایجاد کردیمنمکمی مالیم .لیمو را از وسط نصف کنید و آب نصف آن را داخل شکم مرغ بریزید.و چند ورق گوجه را در کف شکم مرغ بچینید و در آخر موادی را که برای داخل شکم مرغ تفت دادیم را داخل شکم مرغ میریزیم.سپس روی آن چند ورق دیگرگوجه فرنگیو مقداری آب لیمو میریزیم.

با یک نخ و سوزن تمیز و ترجیحا مخصوص آشپزی شکم مرغ را میدوزیم. بعد پاهای مرغ را از دو طرف ببندید و به هم متصل کنید.

اینبار سطح رویی مرغ را کاملا بانمکآغشته کنید.

قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و وقتی روغن داغ شد نصف دیگر پیاز را داخل آن خلال کنید تا نرم و سبک شود.سیررا هم خرد کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید . کمی که پیاز وسیررا تفت دادید در گوشه ای از قابلمه جمع کنید و مرغ را داخل قابلمه بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک طرف مرغ سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.

بعد از سرخ شدن مرغ به آننمک،فلفلوزرد چوبهاضافه کنید و داخل قابلمه 2 لیوان آب جوش بریزید .هویجرا حلقه کنید و در اطراف مرغ داخل قابلمه بریزید .

5 عدد آلوی مانده را هم داخل قابلمه بریزید.نصف لیمو را به صورت حلقه ای برش بزنید و به همراه بقیه حلقه های گوجه فرنگی مانده روی مرغ قرار دهید.

دقت کنید تا حلقه های لیمو (LEMON) داخل قابلمه نیفتد.در قابلمه را میگذاریم و صبر میکنیم تا مرغ نیم ساعت بپزد.

در این فاصله سس مرغ را آماده میکنیم.

قابلمه ای را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزم و یک قاشق رب گوجه را داخل آن سرخ میکنیم ، بعد به آن یک قاشق غذا خوری آبنارنجو یا آب غوره به همراه کمی نمک و یک فنجان آب جوش اضافه میکنیم و منتظر می مانیم تا سس به جوش بیاید.بعد از قل خوردن سس ،زعفرانسائیده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی بجوشد.

بعد از نیم ساعت زمانی که از پخت مرغ گذشت در قابلمه را باز کنید و لیموها را از روی مرغ بردارید و دور بریزید .گوجه را داخل آب مرغ بریزید. مرغ را زیرو رو کنید و دقت کنید تا پوست مرغ پاره نشود.

حالا سسی را که آماده کرده بودید به فرچه به تمام سطح رویی مرغ بمالید و اضافه سس را داخل آب مرغ بریزید و اجازه دهید مرغ با حرارت کم یک ساعت دیگر هم بپزد.

بعد پخته شدن مرغ ، آن را از قابلمه خارج کنید و با روغنی که داخل سس مرغ داخل قابمله است روی مرغ را با فرچه چرب کنید و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده تا به مدت 5 تا 10 دقیقه مرغ گریل شود و پوست روی آن برشته شود. ( فر بالا را روشن کنید).

مرغ آماده شده شکم پر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با آب مرغ و کمی خلالپستهوبادامتزیین کنید.در هنگام سرو نخ را هم از مرغ جدا کنید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ شکم پر

مرغ شکم پر جزوغذای محلی - مازندرانیمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود2 ساعتمیباشد .
مرغ شکم پر را می توانید در وعدهنهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانسحری - افطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای6 نفرمناسب میباشد .

منبع :matbakhman

ته چین مرغ را با ماهیتابه درست کنید !

طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

درست کردن مرغ شکم پر بدون فر

چگونه بدون ساندویچ میکر ساندویچ درست کنیم؟

مرغ ,داخل ,یک ,شکم ,قابلمه ,قاشق ,کنید و ,یک قاشق ,مرغ را ,شکم مرغ ,را داخل ,داخل قابلمه بریزید ,غذاخوری سرپرنمک ،فلفلو ,قاشق غذاخوری سرپرنمک

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خبر آن مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی دانلود برای شما تولدت مبارک پانیذ خرید اینترنتی عقیله عشق MohammadReza Roohafza minurayanehq دانلود بهترین آهنگهای ایران