- سینه مرغ1 عدد
- برنج آب کش (زنده برداشته شود) 2 پیمانه
- تخم مرغ2عدد
- ماست2 فنجان
- آب مرغ 2فنجان
- دارچینونمک وفلفلبه میزان دلخواه.
- پیاز1 عدد
- زعفرانبه میزان دلخواه
- کره 50 گرم
- روغن مایع1 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ1 عدد
- برنج آب کش (زنده برداشته شود) 2 پیمانه
- تخم مرغ2عدد
- ماست2 فنجان
- آب مرغ 2فنجان
- دارچینونمک وفلفلبه میزان دلخواه.
- پیاز1 عدد
- زعفرانبه میزان دلخواه
- کره 50 گرم
- روغن مایع1 قاشق غذاخوری
ته چین مرغدر ماهیتابه جزوته دیگ و ته چینمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود2 ساعتمیباشد .
ته چین مرغ در ماهیتابه را می توانید در وعدهنهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانسحری -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .منبع :
dehkadecook
ته چین مرغ را با ماهیتابه درست کنید !
طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوبترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!
مرغ ,چین ,آب ,ماهیتابه ,ته ,کرده ,ته چین ,مرغ را ,چین مرغ ,آب مرغ ,در ماهیتابه ,میزان دلخواه پیاز1 ,زعفرانبه میزان دلخواه ,وفلفلبه میزان دلخواه ,دارچینونمک وفلفلبه میزان
درباره این سایت